internetpornoxo.pro neighbor disturbs her sunbathing session.

TMS Systemkart – CMDB

Configuration Management Database eller systemkart presenterer en logisk modell av bedriftens infrastruktur for å gi det mer kontroll over miljøet og for å lette beslutningsprosesser.

Legg tjenestekatalog, systemkatalog, hardware, software m.m. inn i Systemkartet og du får en unik oversikt over hvordan tjenester og infrastruktur henger sammen og på hvilke måter de ulike objektene er avhengige av hverandre.

Mange har hørt om Asset-databaser, TMS CMDB tar dette steget videre! Her er det ikke lenger bare en enkel liste over inventar og infrastruktur. I TMS CMDB får man også svar på hvordan systemene og kundene er avhengige av hverandre, den logger alle endringer og feil som skjer både med kunden, infrastrukturen  og systemene og i tillegg er all viktig informasjon og dokumentasjon samlet på et sted.

Fra objektet i Systemkartet har du full oversikt over registrerte saker, endringer som er utført, alarmer fra overvåking, dokumentasjon
og detaljer.

Systemkartet kan sees fra ulike innfallsvinkler. Velg f.eks. kunde og se hvilke systemer, tjenester og nettverk kunden benytter. Systemkartet er ”drillbart” og søkbart på tvers av alle objekttyper og det er enkelt å bytte innfallsvinkel.

Hvilke kunder er avhengige av denne serveren? Hvilke komponenter er tjenesten avhengig av for å fungere? Systemkartet forenkler feilsøkingssituasjoner og oppgraderinger vesentlig fordi man raskt får en oversikt over alle avhengigheter i infrastrukturen.

Bruk av TMS Systemkart vil kunne gi deg svar på spørsmål som hvilken avdeling har flest brukerspørsmål knyttet til et fagsystem og hvor lang tid bruker vi på dette.

cmdb
amateur sex

www.tubegalorex.com blonde chick gets a anal fuck by a robotic dildo.