internetpornoxo.pro neighbor disturbs her sunbathing session.

«Gjennomsnittlig svartid på support-telefonen er på under 10 sekunder»

Om oss

Technet AS ble etablert i 1999 og har hatt en jevn og kontinuerlig vekst og har en solid økonomi. Selskapet ble i 2013 delt opp slik at konsulentvirksomheten i selskapet ble skilt ut i et eget selskap Technet Consulting AS.

Technet AS er i dag en rendyrket totalleverandør av skytjenester til alle typer organisasjoner. Enten man ønsker å outsource hele sin IT-løsning eller ønsker å kjøpe enkeltstående tjenester i nettskyen, kan vi levere dette fra vårt driftssenter.

Technet sitt driftssenter er et av de største i regionen, de siste 2 årene har vi gjennomsnittlig svartid på support telefonen på under 10 sekunder, 97% av alle henvendelser er blitt løst direkte ved første kontakt på telefonen innen 2 minutter. Høy servicegrad overfor våre kunder er noe vi prioriterer svært høyt.

Technet har AAA rating hos D&B som er høyeste oppnåelige kreditrating, som kun 2 % av norske AS oppnår. Dette er er bekreftelse på den solide økonomiske posisjonen Technet har og som sammen med vår kompetanse og selskapets tekniske løsninger skaper en trygghet for våre kunder.

 

Om oss

Visjon

Technet sin visjon er å være store nok til å levere små nok til å bry oss.
Vi skal alltid levere våre leveranser med høy kvalitet til avtalt tid og pris.

Våre medarbeidere

Medarbeiderne i Technet har alle akademisk utdannelse innenfor IT og i snitt har våre konsulenter 14 års erfaringskompetanse fra IT-bransjen.
Technet sin økonomiske soliditet, våre medarbeideres kompetanse og selskapets tekniske løsninger skaper en trygghet for våre kunder.

Technet More Service

En viktig satsing for Technet er Technet More Service (TMS), som er et IT-driftsverktøy med helpdesk, prosjektstyring, dokumentasjon og IT-vedlikehold basert på ITIL-rammeverket.

Vi har levert TMS som en software as a service (SaaS) fra vårt driftssenter siden 2005 og bruker naturligvis også TMS for intern drift i vårt eget datasenter.

For mer info om TMS se http://tmsportal.no

Store nok til å levere små nok til å bry oss.

Ansatte

amateur sex

www.tubegalorex.com blonde chick gets a anal fuck by a robotic dildo.